fredag 30 mars 2018

April TBR


22 kommentarer:

  1. 1793 har jag läst en hel del om och tycker den verkar intressant för att den också utspelar sig under 1700-talet. Fruktans novellsamling läser jag gärna också, gillade även Stockholms undergång...

    Glad påsk
    hälsar
    nicklas

    SvaraRadera
  2. Jag läste Djungelboken under tonåren i skolan och kan förvarna om att den inte alls är som Disneyfilmen direkt ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för förvarningen! :P är det bra eller dåligt? :P

      Radera
  3. Jag läste också Oryx och Crake som min första Attwood för ett antal år sen, och jag ska säga att jag gillade den, och förstår inte varför jag inte har läst flera av henne ännu. Dock läste jag Tjänstekvinnas historia för ett halvår sen och gillade den inte jättemycket, men ändå inte dålig.
    Har fler på gång hemlånade från biblioteket som jag hoppas läsa, tex den fristående fortsättningen av Oryx och Crake ( är tre romaner som håller ihop lite löst i en trilogi).
    Klassiker går det dock lite svårare med även om jag under året har läst en del klassiker men inte de jag har tänkt. Djungelboken skulle jag gärna vilja läsa också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller på med Oryx och Crake nu och tycker mycket om den så här långt! :)

      Radera
  4. Det är så roligt med såna här videos! Det har blivit så att jag samtidigt letar upp och lägger till böcker som jag blir nyfiken på i önskelistan hos t.ex Adlibris eller Bokus med en gång! :D Har inte läst några av dem men har kommit att älska noveller så dem samlingarna blev jag sugen på! Även Attwood, 1793 och Djungelboken! Min klassiker för April blir Svindlande Höjder - Emily Brontë. Lycka till med Nitro och GLAD PÅSK! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att höra! :D Åh Svindlande höjder är en favorit hos mig så håller tummarna för att du kommer tycka om den! Glad påsk! :)

      Radera
  5. Klickträning har jag också här hemma, men har haft tid att träna med min vovve. Bebisen tar all tid ;) Glad påsk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är förståeligt! :D Glad påsk!

      Radera
  6. Hydra ska jag snart beställa. Är så pepp på den!

    SvaraRadera
  7. Du glömde Fabers 'Under skinnet' hörru! ;)
    Jag har läst 'Övertalning' av Jane Austen i mars och ska göra ett nytt försök med 'Pickwickklubben' i april.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det gjorde jag! Måste lägga fram den så den kommer med nästa månad :D Hoppas ditt nya försök med Pickwickklubben går bättre :)

      Radera
  8. Jag har sett Maestro i olika bokbloggar, men inte förrän nu har jag förstått upplägget med en mördare som inspireras av mord i böcker, det låter ju riktigt lockande :) Har litet annat att läsa först, men skall utkik efter dina tankar om den. Med min klassikerutmaning gick det inget vidare i mars, jag hoppas kunna läsa två nu i april istället. Ha en fortsatt fin påskhelg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst låter det lite spännande :). Jag hoppas den kommer vara bra! Lycka till med klassikerutmaningen nu i april!

      Radera
  9. Jag ska köra på Peter Pan denna månaden, har för mig du redan läst ut den..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har jag! Ska bli spännande att se vad du tycker :)

      Radera
  10. Ligger lite efter i min läsning just nu eftersom det är mycket med mina sjuka föräldrar, så jag hann inte läsa någon klassiker i mars. Hoppas hinna läsa två i april istället.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas det inte är något allvarligt med dina föräldrar! <3

      Radera
  11. Jag försökte läsa Djungelboken när jag var runt 12 år men fastnade halvvägs. För två år sedan läste jag den på engelska och ÄLSKADE den. Hoppas att du gillar den! Jag ser fram emot att läsa The Jungle Book Two. :)

    SvaraRadera